Όπως αναμενόταν ο Γρηγορίου εγκατέλειψε τον ΠΑΣ πριν το τέλος της σεζόν

Για ακόμη μία σεζόν ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε την ομάδα που κοουτσάρει να υποβιβάζεται από την Σούπερ Λιγκ.
Αυτή την φορά ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, που όπως φαινόταν εδώ και πολύ καιρό, έπεσε στην Σούπερ Λιγκ 2 και μαθηματικά μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και μάλιστα με την ήττα του στις Σέρρες.
Ένας υποβιβασμός για τον οποίο ο Γρηγορίου φέρει τεράστια ευθύνη, πολύ μεγαλύτερη από όση πιστεύει ο ίδιος. Ο οποίος απέδειξε ότι δεν μπόρεσε να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος του συλλόγου.
Μετά τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη, είναι ο δεύτερος "καπετάνιος" που πηδάει από το καράβι, πριν ακόμη τελειώσει η σεζόν. Άλλοι προπονητές στη θέση του θα είχαν γνώση του μεγέθους του ΠΑΣ και σεβόμενοι το όνομα του συλλόγου θα καθόταν μέχρι το τέλος. Άλλωστε 2 μόλις αγωνιστικές ημέρες έμειναν για να τελειώσει το φετινό φιάσκο, για το οποίο οι φίλοι του συλλόγου εκφράζουν καθημερινά την οργή τους.
Περιμένουμε τουλάχιστον μετά το φετινό ναυάγιο, ο επόμενος ιδιοκτήτης να πάρει "σκούπα" σε όλα τα επίπεδα για να λειτουργήσει ξανά η ομάδα σε επαγγελματικά πλαίσια όπως την ξέραμε. Ακόμη και σε "ακίνδυνες" θέσεις. Μόνο λίγοι ποδοσφαιριστές, από τους φετινούς, είναι αυτή που αξίζουν να βρίσκονται στην επόμενη ημέρα του συλλόγου, καθώς έχουν αποδείξει και την αξία τους, αλλά και ότι αξίζουν να φέρουν τον Ταύρο.
Και όπως μας είπε ένας καλός φίλος του campion.gr, που στο παρελθόν έχει υπηρετήσει προπονητικά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ότι αν ήταν τώρα τεχνικός διευθυντής δεν θα του εμπιστευόταν την ομάδα κρίνοντας από το παρελθόν του σε ομάδες που δεν κινδυνεύαν και τελικά έπεσαν. Και πως με την λογική του Γρηγορίου θα έπρεπε να παραιτηθούν και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ για να μην... διαταραχθούν οι σχέσεις τους με τον οργανισμό του ΠΑΣ.