Πέρασε από την Λαμία με πεντάρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε σοβαρός, κυνικός και κυριαρχικός στη Λαμία, επικρατώντας εύκολα επί της ομώνυμης ομάδας με 0-5.
Οι «Πράσινοι» είχαν σε εξαιρετική ημέρα τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα που οδήγησαν το σύνολο στο «τρίποντο».
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε σχετικά γρήγορα να διασπάσει την άμυνα της Λαμίας και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στο 23' ο Ιωαννίδης έκανε ωραία ατομική ενέργεια, έδωσε στον Λημνιό αλλά το σουτ κατέληξε στο δοκάρι.
Ο Βέρμπιτς πήρε το… ριμπάουντ και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ μάλιστα, κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να «καθαρίσουν» το ματς στο 44'. Ο Ιωαννίδης από δεξιά πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο Μπακασέτας με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Κοσέλεφ για το 0-2.
Ο Παναθηναϊκός έβαλε το πόδι στο γκάζι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου και μέσα σε έξι λεπτά σκόραρε τρεις φορές. Στο 54′ με κεφαλιά του Ιωαννίδη μετά από κόρνερ του Μπακασέτα, στο 57' με τον αρχηγό της Εθνική Ελλάδος να εκτελεί μέσα από την περιοχή τον Κοσέλεφ και στο 60' πάλι ο Ιωαννίδης με ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 0-5.
Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Λαμία να προσπαθεί για το γκολ της τιμής αλλά τον Λοντίγκιν να κάνει σημαντικές αποκρούσεις στις δύο ενέργειες του Τσιλούλη και σε εκείνη του Βασιλαντωνόπουλου. naftemporiki