Καραγκούνης και Νταμπίζας: Like father, like son!

Μια από τις πιο ωραίες οικογενειακές, φιλικές και ποδοσφαιρικές στιγμές απαθανατίστηκε στην Τρίπολη από τον φωτογραφικό φακό στο ματς των Κ-15 Αστέρας - Παναθηναϊκός.
Φίλοι από παλιά. Συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα, πρωταθλητές Ευρώπης. Κουμπάροι. Στα 51 του ο Νίκος Νταμπίζας, στα 47 του ο Γιώργος Καραγκούνης. «Χάθηκαν» για πολλά χρόνια όταν αγωνίζονταν στο εξωτερικό, μα η σχέση αυτή μένει αναλλοίωτη. Κι εδώ και λίγα χρόνια έχει έναν επιπλέον κοινό παρονομαστή που ισχυροποιεί το δεσμό τους. Την παρουσία των γιών τους στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού.
Στην Τρίπολη, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μια στιγμή που... θα τη δείχνουν στα εγγόνια τους - την υγειά τους να έχουν! Σαν τους μπαμπάδες όλου του κόσμου - ναι, σωστά, με.. άλλα κριτήρια και άλλο μάτι είναι η αλήθεια - να παρακολουθούν από τα... σύρματα το Αστέρας - Παναθηναϊκός Κ-15 στην Τρίπολη. Και να το χαίρονται με όλη την καρδιά τους βλέποντας σε απόσταση τεσσάρων - πέντε μέτρων τον Χριστόφορο Καραγκούνη και τον Μάξιμο Νταμπίζα, τους 15χρονους «Βενιαμίν» των... σογιών, να πανηγυρίζουν μαζί το δεύτερο γκολ του Τριφυλλιού, το οποίο για την ιστορία επικράτησε με 2-0.
*Η... χαζογιαγιά, Ξένια Καραγκούνη παρακολουθεί δίπλα στον υιό τον εγγονό, προφανώς πολλαπλά υπερήφανη.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr