Κατσουράνης: «Κατάθεση ψυχής ο Άρης, τρομερή αυτοπεποίθηση»

Τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού σχολίασε ο Κώστας Κατσουράνης μιλώντας στους «Betarades».

Αναλυτικά:

«Η αγωνιστική είναι πολύ καλή για τον Άρη. Ήταν καλός για τα δεδομένα του και τις συνθήκες που είχε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχει κάνει κατάθεση ψυχής, τρομερή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι! Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτός ο Άρης θα κέρδιζε αυτό τον Παναθηναϊκό. Δίκαια κέρδισε, λίγες φορές πρέσαρε ψηλά τον Παναθηναϊκό.
Έβαλε 3 χαφ στο κέντρο, είχε κοντά τις γραμμές του. Ο Άρης πήρε καλό βαθμό σε ετοιμότητα και συγκέντρωση. Το πλάνο του ήταν να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στα πλάγια και να μην κινδυνεύσει από τον άξονα. Ο Βέρμπιτς έπαιζε πιο πολύ μέσα, ο Μλαντένοβιτς αγωνιζόταν περισσότερο ως εξτρέμ.
Προσωπικότητα είχαν οι παίκτες του Άρη, ειδικά ο Μορόν και ο Σουλεϊμάνοφ. Και ο Ζουλ και ο Νταρίντα ήταν συγκεντρωμένοι και προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα. Ο Παναθηναϊκός δεν πέρασε πολλές μπάλες πίσω από την πλάτη των χαφ. Ο Ιωαννίδης προσπάθησε να συνεργαστεί με τους εξτρέμ και τον Μπερνάρ.
Κλασική ευκαιρία ήταν εκείνη του Ιωαννίδη. Γενικά δεν είχε κάποια άλλη. Ο Άρης είχε τρομερή θέληση στις μονομαχίες. Πίστεψε στο πλάνο και στο ότι το παιχνίδι αυτό δεν θα το χάσει. Ο Άρης κατέβηκε πρωτίστως να μην χάσει. Το λάθος του Μπρινιόλι είναι μεγάλο και άλλαξε ολόκληρη την εικόνα του ματς. Επηρεάστηκαν ψυχολογικά όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Μετά ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερη υπεροχή, αλλά όσες φορές κράτησε μπάλα ο Άρης έκανε ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ ήρθε σε μια ανισορροπία στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Οι αντιδράσεις ήταν κακές. Δεν είχε κάποιον παίκτη που να διακρίθηκε στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός».