Σαν σήμερα το 1990: Ο Φραντζέσκος κάνει ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό

Ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, έκανε σαν σήμερα 7 Οκτωβρίου του 1990, ο Κώστας Φραντζέσκος.
Ο "Μίστερ Φάουλ", ο σημαντικότερος εκτελεστής φάουλ στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έπαιξε το πρώτο του ματς με το "Τριφύλλι" σαν σήμερα.
Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική ημέρα της Α' Εθνικής κατηγορίας για το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). Ο ίδιος μπήκε αλλαγή στο 63' στην θέση του Αντωνίου.
Ο Φραντζέσκος έχει γράψει Ιστορία με την δεινότητά του στις εκτελέσεις φάουλ και συνολικά, στην τεράστια καριέρα του με Εθνική, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Άρη και Καλαμάτα πέτυχε 57 γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ (43 στην Α' Εθνική), αριθμός που τον κατατάσσει στους κορυφαίους στον Κόσμο.
Μάλιστα, στις 25 Μαΐου του 1997, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καστοριά πέτυχε χατ-τρικ με φάουλ (12', 40', 53'), ένα σπουδαίο επίτευγμα στα Παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά, καθώς το ίδιο έχουν καταφέρει μόνο οι Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, Τζουζέπε Σινιόρι (Λάτσιο), Μάρκος Ασουνσάο (Σάντος), Κριστιάνο Ντα Σίλβα (Κασίβα Ρεϊσόλ) και Ρέι ΜακΚίνον (Νταντί)! Εξυπακούεται ότι είναι ο μοναδικός Έλληνας με αυτή την επίδοση.
Τέλος, στην καριέρα του κατέκτησε τέσσερις τίτλους, όλους με τον Παναθηναϊκό, το Πρωτάθλημα του 1991 και 3 Κύπελλα (1991, 1993, 1994).