Επέστρεψε στη Σεβίλλη ο Σέρχιο Ράμος!

Στη Σεβίλλη, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε, επέστρεψε μετά από 18 χρόνια ο Σέρχιο Ράμος! Με μόλις 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο!
Ζούμε στα χρόνια που τα συνταξιοδοτικά πρωταθλήματα της Σαουδικής Αραβίας (ειδικά) και των ΗΠΑ έχουν γίνει της... μόδας, εκεί όπου η αξιοπρέπεια και οι φιλοδοξίες "ξεχνιούνται" μπροστά στα πετροδόλαρα. Πρωταθλήματα που οι θρύλοι του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου του πρόσφατου παρελθόντος, δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους ούτε καν να τα σκεφτούν. Και μη γελιόμαστε, δεν λείπουν σε κανέναν από αυτούς τα χρήματα. Άλλωστε χρειάζονται πολλές ζωές για να ξοδέψουν ακόμη και αυτά που έβγαλαν πριν πάνε στην Αραβία και στις ΗΠΑ.
Ο Σέρχιο Ράμος αρνήθηκε τον πακτωλό εκατομμυρίων από την Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ και απέδειξε ότι υπάρχουν ακόμη αξίες, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να κάνει μια σπουδαία μεταγραφή.
Ο Ράμος είναι απόφοιτος των Ακαδημιών της Σεβίλλης και είναι γέννημα-θρέμμα… Ανδαλουσιάνος. Αγωνίστηκε σε 49 ματς με τη φανέλα της ομάδας και πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2005.
Η Σεβίλλη στην ανακοίνωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής αναφέρεται σε όλη την καριέρα του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα όσα πέτυχε ως παίκτης της ομάδας αλλά και συνολικά στους συλλόγους που αγωνίστηκε, όπως και στην εθνική Ισπανίας με την οποία κατέκτησε το Μουντιάλ και 2 Euro.