Εντυπωσιακά τα Χανιά, 0-3 τον Ιωνικό

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησαν τα Χανιά την σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 2.
Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, τα Χανιά ισοπέδωσαν με 0-3 τον Ιωνικό στη Νεάπολη και μπήκαν με το δεξί στη αγωνιστική περίοδο.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι της πρεμιέρας.
Μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ από το πρώτο 45λεπτο, όπου είχαν εννέα τελικές έναντι καμίας των γηπεδούχων! Στο 16', μάλιστα, είχαν και δοκάρι με τον Τσέλιο!
Το γκολ ήρθε, τελικά, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 47', τα Χανιά κέρδισαν κόρνερ, με τον MVP της αναμέτρησης Νίκολιτς να το εκτελεί και τον Μανουσάκη, με μία μαγική ενέργεια στο πρώτο δοκάρι, να «γράφει» το 0-1! Ο Ιωνικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 57' είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία με Οικονομίδη (έδιωξε στη γραμμή κεφαλιά του ο Μπάτζιος) και Γκίνη, ενώ λίγο αργότερα τα Χανιά και πάλι… ξεμύτισαν, με τον Μανουσάκη στέλνει την μπάλα άουτ.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια, τα Χανιά κρατούσαν και τελικά «καθάρισαν»! Ο πρώτος σκόρερ των Χανίων την περασμένη σεζόν και πρώην παίκτης του Ιωνικού, Μάναλης, έκανε στο 73' το 0-2, μετά από εκπληκτική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και στο 83' ο Ελευθεριάδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 0-3 για την Κρητική ομάδα!