Στολίδι το «Καραϊσκάκη» υποδέχεται το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ – Εντυπωσιάστηκε η ΟΥΕΦΑ από τα έργα αναβάθμισης

Το γήπεδο του Ολυμπιακού αναβαθμίστηκε με εντυπωσιακό τρόπο για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη. Εντυπωσιάστηκαν τα στελέχη της ΟΥΕΦΑ με την εικόνα του Καραϊσκάκη.
Η «καρδιά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου… χτυπάει το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, καθώς στο γήπεδο του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί ο τελικός το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη.
Μια μεγάλη βραδιά για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ένας ξεχωριστός τελικός και τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην έδρα της ομάδας του Πειραιά.
Ένας αγώνας μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Σίτι και της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλης.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εξαιρετική προσπάθεια και το Καραϊσκάκη είναι ένα γήπεδο – στολίδι, ειδικά μετά από τις ενέργειες και τα έργα που έχουν κάνει οι «Ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα για το ματς ανάμεσα στην Αγγλική και την Ισπανική ομάδα.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την εικόνα του γηπέδου, επισημαίνοντας πως η ΟΥΕΦΑ έκανε εξαιρετική επιλογή.
Υπάρχουν αλλαγές στη reception, όπου τοποθετήθηκαν μεγάλες led οθόνες, δεξιά και αριστερά, με εκπληκτικά χρώματα ενώ αλλαγές έγιναν και στις σουίτες. Υπήρξε επίσης τοποθέτηση μεγάλης Led οθόνης στον τρίτο όροφο.
Αλλαγές έγιναν στον φωτισμό του σταδίου, τόσο έξω στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε αίθουσες, όπως σε εκείνη της συνέντευξης Τύπου, ενώ έγιναν παρεμβάσεις σε τεχνολογικό επίπεδο, οι οποίες κάποιες μπορεί να μην είναι ορατές, αλλά έχουν εκσυγχρονίσει το στάδιο.
Τα στελέχη της ΟΥΕΦΑ εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα του γηπέδου του Ολυμπιακού και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το «Καραϊσκάκη», ενδεικτικό και αυτό των κινήσεων που έκαναν οι ιθύνοντες των «Ερυθρόλευκων».
Η αναβάθμιση του γηπέδου του Ολυμπιακού ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή κι αυτό κέρδισε τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Ανακαινισμένα δημοσιογραφικά θεωρεία, νέα μάτριξ, high tech τεχνολογία, δημιουργούν ένα νέο εκθαμβωτικό σκηνικό κι αυτό ενθουσίασε τα στελέχη της UEFA.
Το Καραϊσκάκη είναι ένα καταπληκτικό γήπεδο, με εξαιρετικό χλοοτάπητα αλλά και κορυφαίες εγκαταστάσεις που πιστοποιούν ότι ο Ολυμπιακός έχει μια έδρα που μπορεί να φιλοξενήσει ευρωπαϊκούς τελικούς μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της «Γηραιάς» ηπείρου.

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την αναβάθμιση του «Καραϊσκάκη» 
1.Περιμετρικά του γηπέδου έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα και θα γίνεται προέλεγχος. Δεύτερος έλεγχος θα γίνεται σε κάθε θύρα του Καραϊσκάκη.
2. Στο χώρο του P3,έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη αίθουσα, χωρητικότητας 1000 ατόμων, όπου η ΟΥΕΦΑ θα δεξιωθεί τους επίσημους πριν από την έναρξη του τελικού.
3.Ένα τμήμα του P1 έχει μετατραπεί σε TV Compoud. Πολλά βαν τηλεοπτικών δικτύων του εξωτερικού έχουν σταθμεύσει στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς η εικόνα θα «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο.
4. Η ΟΥΕΦΑ έχει τοποθετήσει όλες τις σημάνσεις που θυμίζουν σε όλους ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» διεξάγεται το UEFA Super Cup.
5. Στον χώρο ανάμεσα στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και στην αίθουσα εργασίας Τύπου έχουν τοποθετηθεί ψηλά τραπέζια και ψηλές καρέκλες ώστε οι εκπρόσωποι του Τύπου να έχουν ένα σύντομο γεύμα.
6. Η ΟΥΕΦΑ έχει προχωρήσει σε παρεμβάσεις στον χώρο των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη. Τα έχει «ντύσει» με χρώματα της ομοσπονδίας και με φωτογραφίες με τα σήματα της Σίτι και της Σεβίλλης, των δύο φιναλίστ.
Εργασίες έχουν γίνει και στα πάρκινγκ του γηπέδου για να διευκολυνθούν τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, που θα στείλουν εικόνα του τελικού σε όλο τον κόσμο.
ΠΗΓΗ: in.gr