Οι οπαδοί της Νάπολι έκαναν δώρο στον Σπαλέτι το τιμόνι από το κλεμμένο αμάξι του!

Το 2021 είχε κλαπεί το αυτοκίνητο του Λουτσιάνο Σπαλέτι.
Δύο χρόνια αργότερα πήρε πίσω το τιμόνι του μέσω μιας πρωτοφανούς κίνησης των οπαδών της Νάπολι!
Με την κατάκτηση του Σκουντέτο από τους "Παρτενοπέι" μετά από 33 χρόνια, ο Ιταλοός κόουτς λατρεύεται σαν θεός από τον κόσμο της ομάδας.
Στις 16 Οκτωβρίου του 2021 εκλάπη το Fiat Panta του έμπειρου προπονητή, με εκείνο το συμβάν να έχει συνέχεια λίγες ημέρες αργότερα, όπου εμφανίστηκε στις εξέδρες του "Ντιέγκο Μαραντόνα" ένα πανό που έγραφε: "Θα σου το δώσουμε πίσω, αν φύγεις".
Τώρα, που τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και ο Σπαλέτι λατρεύεται από όλη την πόλη, λίγο πριν αφήσει οριστικά τα αποδυτήρια του "Ντιέγκο Μαραντόνα", δέχτηκε ένα αναπάντεχο δώρο.
Του το έκαναν κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί της Νάπολι, που τον επισκέφτηκαν στα αποδυτήρια, με τον Σπαλέτι να ανοίγει μία γαλάζια κούτα με περιτύλιγμα που ήταν για εκείνον και να βγάζει από μέσα το... τιμόνι του αμαξιού, αλλά και ένα CD του Πίνο Ντανιέλε.
Αναμφίβολα, η έκπληξη του Σπαλέτι ήταν τεράστια, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει πάντως με χιούμορ το όλο σκηνικό και να αγκαλιάζει τους οπαδούς, που για... ευνόητους λόγους είχαν κρυμμένα τα πρόσωπά τους.
Δείτε το βίντεο: