Βόκολος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανακουφισμένος με την παραμονή της Λαμίας στη Σούπερ Λιγκ, την αφιέρωσε στον πρόεδρο του συλλόγου και εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τους παίκτες του.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Λαμίας στην Cosmote TV:

Για τον στόχο της παραμονής που επετεύχθη: «Δεν υπάρχουν πολλά λόγια. Θέλω να δώσω τον σεβασμό μου στον Ιωνικό. Συγχαρητήρια και στους 22 παίκτες που έπαιξαν με άγχος και πίεση σε έναν τελικό. Είμαι περήφανος που προπονώ αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Το αφιερώνω στον πρόεδρό μας. Γνωρίζω τι πίεση και ένταση τράβηξε. Και στον υπέροχο κόσμο μας. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, κουράγιο και ήταν ομάδα. Έδειξαν αυτό που είναι ο στόχος μας από την πρώτη μέρα. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν και εύχομαι η Λαμία να μην ξαναβρεθεί ποτέ στη θέση αυτή».
Για το πώς πήρε την απόφαση να αναλάβει τη Λαμία σε μια δύσκολη φάση: «Πιστεύω στον εαυτό και στη δουλειά μου. Πίστευα στην ομάδα. Έπρεπε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν θα γινόταν όμως αυτό αν τα παιδιά δεν έμπαιναν στη φιλοσοφία με την οποία ήθελα να δουλέψω. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, αλλά συγκέντρωση και το εμείς».
Για το αν του το χρωστούσε η μοίρα αυτή τη φορά να σωθεί την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του: «Δεν ξέρω αν μου το χρωστούσε ή όχι. Ο Θεός δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για εμάς που ήρθε μέσα από πολλή δουλειά. Είμαι πολύ περήφανος που έχω τους παίκτες αυτούς».
Για το μέλλον του και την επόμενη μέρα στη Λαμία: «Είναι νωρίς για την επόμενη μέρα. Σήμερα γιορτάζει η Λαμία. Από αύριο θα δούμε. Δεν είναι της ώρας».