Με "άρωμα" Καραϊσκάκη Άρτας το Τρίκαλα-Τηλυκράτης

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τον Τηλυκράτη Λευκάδας ξεχωρίζει στα ματς της Γ' Εθνικής κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ένα ματς που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλική πόλη (Κυριακή, 3μμ), ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις που θέλουν αμφότερες τους 3 βαθμούς της νίκης.
Αυτό το ματς όμως έχει έντονο το "άρωμα" του Καραϊσκάκη Άρτας καθώς θα τεθούν αντίπαλοι πολλοί ποδοσφαιριστές και προπονητές, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την ομάδα της Άρτας.
Ξεκινάμε από τον γηπεδούχο ΑΟ Τρίκαλα. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος, ήταν πέρυσι για ένα διάστημα στον Καραϊσκάκη, από τον οποίο έχουν περάσει και οι Άρης Λώττας (με καριέρα επίσης σε Άρη, Κέρκυρα, Λοκομοτίβ Μέζντρα και αλλού), Αλέξανδρος Κορέλας και Παντελής Θεολόγου.
Στον Τηλυκράτη Λευκάδας, παρελθόν στον Καραϊσκάκη έχουν οι Αλέξανδρος Μπεκατώρος (αρχηγός της ομάδας της Άρτας), Δημήτρης Γιαννιώτης, Νίκος Παπανίκου, Δημήτρης Κυριάκης και ο Κώστας Ρώσσιος που είναι προπονητής τερματοφυλάκων και είχε τον ίδιο ρόλο και στην Άρτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Φραντζέσκος, Μπεκατώρος, Γιαννιώτης και Κορέλας συνεργάστηκαν όλοι μαζί στην περσυνή ομάδα του Καραϊσκάκη, ενώ οι Φραντζέσκος και Θεολόγου ήταν μαζί στην ΑΕΛ.