Λόταρ Ματέους για Ρονάλντο: «Με κάνει να τον λυπάμαι»

Ο Λόταρ Ματέους εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς το μέρος του Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας πως ο εγωισμός του κατέστρεψε τις ελπίδες της Πορτογαλίας και πως αποτελεί την απόλυτη αποτυχία του Μουντιάλ!
Από τα πυρά του 61χρονου θρυλικού Γερμανού λίμπερο δεν ξέφυγε ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Ματέους να κατακεραυνώνει τον αρχηγό της Πορτογαλίας για την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ματέους στην γερμανική εφημερίδα Bild:

«Με τον εγωισμό του ο Ρονάλντο κατέστρεψε την ομάδα και τον εαυτό του. Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι υπήρξε τεράστιος παίκτης και φονικός εκτελεστής, όμως αυτή την στιγμή χαλάει την εικόνα του. Δυσκολεύομαι να δω το πώς μπορεί να βρει θέση σε κάποια ομάδα, οπότε κατά κάποιον τρόπο είναι πραγματικά για λύπηση. Σίγουρα ήταν η μεγάλη απογοήτευση του Μουντιάλ, δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από τον Μέσι. Χαίρομαι πολύ για τον Μέσι γιατί είναι ο απόλυτος νικητής, το άξιζε γιατί προσφέρει ανεπανάληπτη χαρά στους ποδοσφαιρόφιλους με τον τρόπο που αγωνίζεται εδώ και 17-18 χρόνια». gazzetta.gr