Τιμούν τον Γιάννη Πετράκη οι βετεράνοι του ΟΦΗ

Ένας ξεχωριστός αγώνας θα γίνει σήμερα προσεχές Σάββατο 6 Αυγούστου στο Μελιδόνι, εκεί όπου παλιές δόξες του ποδοσφαίρου θα ξαναφορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν.
Η ομάδα Παλαιμάχων του Μελιδονίου θα φιλοξενήσει την ομάδα Παλαιμάχων του ΟΦΗ, σε έναν αγώνα που θα γίνει στη μνήμη του Αντώνη Μαθιούδη.
Ο Αντώνης Μαθιούδης υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής του Μελιδονίου και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 8 Αυγούστου του 1998.
Η οικογένεια του παραχώρησε μέρος της έκτασης που δημιουργήθηκε το γήπεδο του Μελιδονίου και οι παλιοί του συμπαίκτες τιμούν κάθε χρόνο στις αρχές Αυγούστου την μνήμη του με ένα φιλικό παιχνίδι.
Η αναμέτρηση θα γίνε στο γήπεδο Μελιδονίου στις 18:00 το απόγευμα και θα ακολουθήσει τραπέζι στους προσκεκλημένους και στην ομάδα των Παλαίμαχων ΟΦΗ.
Μάλιστα, θα τιμηθούν άξιες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της Κρήτης και συγκεκριμένα οι προπονητές Γιάννης Πετράκης και Λευτέρης Πουπάκης, που κατάγονται από εκεί, ο παλαίμαχος διαιτητής Μανόλης Καλαϊτζάκης και ο αείμνηστος πρόεδρος του Μελιδονίου Δημήτρης Μαστοροκωνσταντάκης.
ΠΗΓΗ: neakriti.gr