Συνεχίζει στο "τιμόνι" ο Δημήτρης Θώδης

Συνεχίζει στο "τιμόνι" της Αναγέννησης Άρτας ο Δημήτρης Θώδης.
Ο βετεράνος του Ηρακλή, του ΠΑΣ Γιάννινα και της Αναγέννησης, ο οποίος είναι παράλληλα και προπονητής της ΕΠΣ Άρτας, θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με το προπονητικό επιτελείο που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην Γ Εθνική Κατηγορία. 
Στη θέση του προπονητή  ο Δημήτρης Θώδης ο οποίος ανέλαβε πέρυσι την ομάδα στα μέσα της σεζόν και θα συνεχίσει φέτος με στόχο την επιστροφή στη Γ Εθνική. 
Στη θέση του γυμναστή θα είναι ο στενός συνεργάτης του coach Χρήστος Ζαρκάδας και στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα συνεχίσει ο έμπειρος Χρήστος Αράπης ενώ χρέη φυσιοθεραπευτή θα έχει ο Δημήτρης Κουτρούμπας.
Ο προπονητής Δημήτρης θώδης δήλωσε : Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συνεχίσω την δουλειά που ξεκινήσαμε πέρυσι με τους συνεργάτες μου. Και θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω  το Δ. Σ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ισχυρή που θα δώσει πολλές χαρές σε όλους τους φίλους της ομάδας και σε όσους πιστεύουν στην Αγαπημένη ομάδα μας.. 
Επίσης να ευχηθώ μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς για όλες τις ομάδες.

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τις συνεντεύξεις του Δημήτρη Θώδη στον Νίκο Νικολάου και το Ioannina TV!