Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο Κούτρης

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, κυρίως από το μεταγραφικό μέτωπο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Θα αρχίσει σταδιακά ο Ολυμπιακός τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με το θέμα του επιθετικού (Ελ Αραμπί) να είναι προτεραιότητα. Από τους δανεικούς έχουν κληθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Κούτρης, μαζί με Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Γιάννη Μασούρα και Τσούμιτς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.
«Η τελευταία πληροφορία είναι για τον Κούτρη, ο οποίος ήταν δύο χρόνια στην Ευρώπη. Έπαιξε στην Ισπανία με τη Μαγιόρκα, όπου έπαθε το σοβαρό τραυματισμό, και τώρα ήταν στη Γερμανία. Θα τον δουν και αυτόν στον Ολυμπιακό. Αρκετές από αυτές τις επιλογές γίνονται και για λόγους που έχουν να κάνουν με τις απουσίες των διεθνών», πρόσθεσε.
Για τους παίκτες που «βλέπει» να μείνουν από εκείνους που επιστρέφουν στον Ρέντη, υπογράμμισε: «Από τη στιγμή που θα λείπουν Ρέαμπτσιουκ, Γιώργος Μασούρας, Μπουχαλάκης, οι Αφρικανοί, ο Βατσλίκ κ.α., πρέπει να υπάρχουν και άλλοι παίκτες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Δεν σημαίνει ότι όλοι θα μείνουν. Ο Χασάν, βέβαια, είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Μαρτίνς και έχει τις δικές του πιθανότητες».