Κωστένογλου: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους, παραμένουμε ταπεινοί»

Προσγειωμένος, παρά την μεγάλη νίκη επί της Εσθονίας με 2-0, εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου.
Ο βετεράνος μπακ της Εθνικής Ελλάδος και της ΑΕΚ και νυν προπονητής της Εθνικής Κύπρου, δήλωσε ότι κρατάνε χαμηλούς τόνους και ότι θα προσπαθήσουν να ανασυνταχθούν για το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την αυτοθυσία που έδειξαν κατά το δεκαήμερο της προετοιμασίας και την παρουσία τους στα δύο παιχνίδια. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) είχε βέβαια μια ιδιαιτερότητα επειδή θα καθόριζε ποια ομάδα θα έμενε στην Γ Κατηγορία.
Είχε, επίσης, διάφορες αντιξοότητες, καθώς μείναμε στο δεύτερο ημίχρονο με 10 ποδοσφαιριστές. Καθ’ όλη τη διάρκεια του δεκαημέρου είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, τόσο με βασικούς ποδοσφαιριστές που δεν ήρθαν όσο και μέσα από την προετοιμασία, αφού προέκυπταν καθημερινά προβλήματα, με επιστέγασμα την απουσία του Κάστανου από τη βασική ενδεκάδα. Ωστόσο, διευρύναμε τη δεξαμενή των ποδοσφαιριστών μας τόσο στην κλήση όσο και στη συμμετοχή.
Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την παρουσία τους και θεωρώ ότι όσο η πορεία μας θα είναι ανοδική τόσο πιο έντονη θα είναι η συμπαράστασή τους. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, παραμένουμε ταπεινοί και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε για να δούμε το καλοκαίρι το δύσκολο γκρουπ που θα αντιμετωπίσουμε. Πρόκειται για ποιοτικές ομάδες και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προετοιμασία».