Μπαρσελόνα από τα παλιά, έριξε 4 στην Ατλέτικο!

Μπαρσελόνα βγαλμένη από τις χρυσές εποχές, από τα πρόσφατα χρόνια που ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει "δει" το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο στην Ιστορία του, έριξε 4 γκολ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την 23η αγωνιστική ημέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν!
Η Μπάρτσα ήταν υπερηχητική και πυραυλοκίνητη, δεν μάσησε από το γρήγορο προβάδισμα της Ατλέτικο Μαδρίτης και με τρομερή εμφάνιση την διέλυσε με σκορ 4-2, δείχνοντας πως ο Τσάβι κάνει καλή δουλειά.
Πλέον οι «Μπλαουγκράνα» ανέβηκαν στην 4η θέση, προσπερνώντας τους Μαδριλένους που είχαν προηγηθεί μόλις στο 8' αλλά στη συνέχεια έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων τους.
Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με το που μπήκε στο ματς άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με κοντινό σουτ του Καράσκο, αλλά δεν υπολόγιζε στην εκπληκτική Μπαρσελόνα η οποία θα έκανε ολική ανατροπή στην συνέχεια. Στο 10ο λεπτό ο Ζόρντι Άλμπα με ένα καταπληκτικό βολέ έφερε το παιχνίδια στα ίσα ύστερα από ασίστ του Ντάνι Άλβες.
Ο Αντάμα Τραορέ στο 21' έκανε την σέντρα, με τον Γκάβι να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 2-1. Από εκεί και έπειτα η Μπαρσελόνα είχε πάρει τα πάνω της, είχε την κατοχή, με τον Ζοάο Φέλιξ να απειλεί την εστία του Τερ Στέγκεν, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.
Ο Σάβιτς είχε μεγάλη ευκαιρία στο 36' να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ξυστά από την εστία. Στο 43ο λεπτό ο Αραούχο έκανε το 3-1, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στους Καταλανούς κόντρα στην Ατλέτικο για το δεύτερο μέρος του αγώνα.
Η Μπαρσελόνα μπήκε με φόρα από τα αποδυτήρια, με τον Ντάνι Άλβες στο 49' να κάνει το 4-1! Ωστόσο ο συνήθης ύποπτος Λουίς Σουάρες στο 58' μείωσε σε 4-2, ξαναβάζοντας την Ατλέτικο στο παιχνίδι. Μετά το γκολ η ομάδα του Σιμεόνε πήρε τα πάνω της και πίεζε αρκετά τους γηπεδούχους, οι οποίοι έμειναν με 10 παίκτες από το 69ο λεπτό, όταν ο Άλβες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Βραζιλιάνος με τις τάπες πάτησε τον Καράσκο στην γάμπα και ο διαιτητής ορθά του… έδειξε την πόρτα της εξόδου.
Στην συνέχεια η Ατλέτικο Μαδρίτης πίεζε αρκετά, με όσες ευκαιρίες και να είχε να μην μπορεί να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Παρόλο το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν κατάφερε να κάνει κάτι, με την ομάδα του Τσάβι να φεύγει νικήτρια, ανεβαίνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Λα Λίγκα!