Ξέσπασμα Στόιτσκοφ για Ντεμπελέ: «Σταμάτα να λερώνεις τη φανέλα της Μπαρσελόνα»

Εξοργισμένος με τον Ουσμάν Ντεμπελέ ήταν ο Χρίστο Στόιτσκοφ, ο οποίος ζήτησε σε επιτακτικό τόνο από τον Γάλλο να πάψει να ντροπιάζει το κλαμπ!
Μετά τα αμέτρητα... τερτίπια, οι Καταλανοί του έστειλαν... τηλεγράφημα περί άμεσης πώλησης ή εξέδρας.
Όπως είναι φυσιολογικό, η στάση του Ντεμπελέ δεν τον έχει καταστήσει και ιδιαίτερα... δημοφιλή στην Καταλονία, με τους επικριτές του να αυξάνονται με εκθετικούς ρυθμούς.. Ένας εξ αυτών μάλιστα είναι και ο θρύλος των Μπλαουγκράνα, Χρίστο Στόιτσκοφ, ο οποίος δεν συγκράτησε την οργή του για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και του ζήτησε να πάψει να σπιλώνει το κλαμπ.
«Αν δεν θες να αγωνίζεσαι για τη Μπαρσελόνα, τουλάχιστον σταμάτα να λερώνεις τη φανέλα της. Ο Λαπόρτα πρέπει να ανοίξει την πόρτα και να τον αφήσει να φύγει. Όσοι δεν νιώθουν τα χρώματα του συλλόγου πρέπει να φεύγουν. Ίδρωσα αυτή τη φανέλα και ξέρω τι εστί Μπαρσελόνα».
Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό, ο Βούλγαρος άφησε αιχμές και για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του 24χρονου ποδοσφαιριστή: «Σε ευχαριστούμε πολύ που εξαπάτησες ανθρώπους και τους έκανες να πιστέψουν ότι ξέρεις να παίζεις ποδόσφαιρο. Και το λέω αυτό, έχοντας αγωνιστεί σε αυτή τη θέση».