Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς!

Η επιστροφή -«βόμβα» του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό...έσκασε!
Ο πρωταθλητής Ελλάδας ολοκλήρωσε την απόκτηση του 30χρονου Έλληνα διεθνούς αμυντικού από τη Νάπολι.
Ο Κώστας Μανωλάς, που έφτασε προχθες στην Αθήνα, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια από τη Νάπολι, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ η Νάπολι θα βάλει στα ταμεία της ποσό από 2-4 εκατ. ευρώ, αλλά το κέρδος της θα είναι μεγαλύτερο, αφού θα «γλιτώσει» τα 4 εκατ. ευρώ  καθαρά, για τα δύο επόμενα χρόνια, που προέβλεπε το συμβόλαιο με τους «Παρτενοπέι», το οποίο έληγε το 2024 .
Ο Κώστας Μανωλάς έφτασε στη Ρόμα στις 24 Αυγούστου 2014, με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, και μετά από πέντε χρόνια, στις 27 Ιουνίου 2019 πήγε στη Νάπολι έναντι 36 εκατομμυρίων.
Όμως ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αυτή τη σεζόν με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, έπαιξε μόνο επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά συμμετείχε σε 75 παιχνίδια με τους «Παρτενοπέι».
Ο Μανωλάς θα επιστρέψει-αγωνιστικά- στην Ιταλία στις 17 Φεβρουαρίου, όταν ο νέος του σύλλογος θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. 
«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου». 
Με αυτές τις 31 λέξεις ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Νάπολι, για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά.