Ιμπραΐμοβιτς: «Νοοτροπία μικρού συλλόγου η Γιουνάιτεντ, είχε κρατήσει έναν χυμό από τον μισθό μου»

Μέσω του βιβλίου του που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με... υποτιμητικά σχόλια.
Πριν λίγες ημέρες ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τίτλο «Αδρεναλίνη: Η ανείπωτη ιστορία μου», στο οποίο μιλά για την τεράστια καριέρα του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, μεταξύ άλλων, ο 40χρονος Σουηδός σούπερ σταρ αναφέρθηκε και στην περίοδο που αγωνιζόταν στο Νησί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη διετία 2016-2018.
Τα όσα αναφέρει για τους «κόκκινους διαβόλους» δεν κολακεύουν καθόλου τον αγγλικό σύλλογο, με τον «Ίμπρακατάμπρα» να κάνει λόγο ακόμα και για νοοτροπία μικρής ομάδας, παραθέτοντας μερικά... τραγελαφικά περιστατικά που βίωσε στη Γιουνάιτεντ.
«Ένα πράγμα που προξενεί μεγάλη εντύπωση. Όλοι θεωρούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Θεωρούν πως είναι μια πλούσια ομάδα και δυνατή ομάδα. Αυτό ήξερα και εγώ. Αλλά όταν πήγα εκεί και αγωνίστηκε είδα πως όλοι είχαν μια νοοτροπία… μικρού συλλόγου.
Θυμάμαι μια μέρα ήμασταν στο ξενοδοχείο πριν από ένα παιχνίδι, δίψασα και πήρα έναν χυμό από το μίνι μπαρ. Πρέπει να σας πω πως στο τέλος, όταν και πληρώθηκα, η διοίκηση μου είχε κρατήσει από τον μισθό μου αυτόν τον χυμό. Τότε πήρα αμέσως τον τιμ μάνατζερ και τον ρώτησα τι ήταν αυτό; Εκείνος μου δικαιολόγησε την κίνηση της διοίκησης να μου κρατήσει τον χυμό. Δεν με ένοιαξε το 1 ευρώ, αλλά η κίνηση.
Κάθε μέρα μου ζητούσαν να δείξω τα χαρτιά μου μόνο για να μπω στο γήπεδο προπόνησης. Κατέβαζα το παράθυρό μου και έλεγα στον άνθρωπο στην πύλη: "Άκου φίλε μου, έρχομαι εδώ κάθε μέρα εδώ και ένα μήνα. Είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αν πάλι δεν με αναγνωρίζεις είσαι σε λάθος δουλειά"».