Ισοπαλία στη Νίκαια

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης στη Νίκαια, για την 10η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Έτσι και οι 2 ομάδες παρέμειναν χωρίς νίκη για 3ο σερί ματς, ενώ ήταν η δεύτερη ισοπαλία στην τελευταία τριάδα αγώνων που έχουν.
Οι παίκτες των δύο συλλόγων μπήκαν... ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ο Τουράμ έβαλε μπροστά τον Ιωνικό.
Ο Βραζιλιάνος στράικερ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Λένις και με κεφαλιά νίκησε τον Τσιφτσή στο 14' (1-0) και πανηγύρισε το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Ο φορ του Ιωνικού στάθηκε άτυχος στη συνέχεια, καθώς στο 33. τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ματσούκα.
Η απάντηση των Αρκάδων ήταν άμεση και στο 29' έφεραν το ματς. στα ίσια. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τιλίκα Λεό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χουτεσιώτη, με τον Βραζιλιάνο να «ανοίγει λογαριασμό» στη Σούπερ Λιγκ.
Το ματς ήταν ανοιχτό και στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 60' με τον Σόνι και τους Νικαιώτες να χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Αοσμαν στο 78', όταν σούταρε άουτ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, όμως δεν υπήρξε καμία αλλαγή στο σκορ.