Σαν σήμερα το 1995: Με γκολ του Κόντρο, η Μπαρσελόνα 4-1 την Σαλαμάνκα

Την Σαλαμάνκα υποδέχθηκε σαν σήμερα το 1995 η Μπαρσελόνα στο Καμπ Νου, για την 11η αγωνιστική ημέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Οι Καταλανοί, με τον Γιόχαν Κρόιφ στο πάγκο τους, πέτυχαν ευρεία νίκη επί των φιλοξενούμενων με 4-1, έχοντας μια πολύ εύκολη μέρα.
Ο Γκεόργκι Ποπέσκου έκανε το 1-0 στο 11' με τον Μέχο Κόντρο να σκοράρει για το 2-0 στο 22'. Ο Ποπέσκου έκανε το 3-0 στο 30' και ο Όσκαρ Γκαρθία το 4-0 στο 48'. Για την ομάδα στην Καστίλης, ο Οβίντιου Στίνγκα έκανε το τελικό 4-1 στο 85'.

Η σύνθεση της Μπάρτσα: Μπούσκετς, Φερέρ, Σέρχι, Ναδάλ, Ποπέσκου, Ρότζερ, Θελάδες, Μπακέρο, Γκουαρδιόλα, Κόντρο, Φίγκο.

Ο βετεράνος Βόσνιος επιθετικός, στην ποδοσφαιρική του καριέρα, εκτός από την φανέλα της Μπάρτσα (αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιόχαν Κρόιφ και τα δύο γκολ που σημείωσε σε Κλάσικο εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στην Ιστορία), φόρεσε μεταξύ άλλων και τις φανέλες των Σοσιεδάδ, Τενερίφη και Βελέζ Μόσταρ και είναι πατέρας του Κενάν Κόντρο ο οποίος είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Βοσνίας και αγωνίζεται στην Μπιλμπάο.
Ο Κόντρο είναι ένας από τους βετεράνους της Μπαρσελόνα που μας είχε παραχωρήσει συνέντευξη (δείτε εδώ) όταν επισκέφθηκαν τα Ιωάννινα για το φιλικό με τους αντίστοιχους του ΠΑΣ Γιάννινα, για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες.