Σεμινάριο προπονητών με Γιάννη Πετράκη

Με την παρουσία ενός σπουδαίου προπονητή θα συνεχιστούν οι επιμορφωτικές δράσεις του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.
Προσκεκλημένος αυτή την φορά θα είναι ο Γιάννης Πετράκης ο οποίος θα βρεθεί στην Καλαμάτα την Τρίτη 16 Νοεμβρίου και θα είναι ο βασικός ομιλητής σε σεμινάριο που θα διοργανώσει ο σύνδεσμος για τα μέλη του.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της Σούπερ Λιγκ τη σεζόν 2014-15 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και συμμετείχε στο Γιουρόπα Λιγκ με τους Ηπειρώτες, θα αναπτύξει ένα θέμα τακτικής με τίτλο "Μετάβαση και ανάπτυξη στην επίθεση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο".
Ο Γιάννης Πετράκης γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1959 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Αστέρα Περάματος, ΟΦΗ, ΕΑΡ και Ποσειδώνα Ηρακλείου. Ως προπονητής έχει εργαστεί σε Αστέρα Περάματος, ΠΑΝΟΜ, Ηρόδοτο, Αστέρα Τρίπολης, Αστέρα Ρεθύμνου, Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, ΑΟ Χανίων, ΟΦΗ, Εργοτέλη, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Απόλλωνα Λεμεσού και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση του ΣΠΠΜ:

"Ο κ. Πετράκης Γιάννης όπως τον γνωρίζουμε πανελλαδικά και από την επιτυχία του ως ο καλύτερος προπονητής την χρονιά 2014/2015 ψηφίστηκε από τους τότε ποδοσφαιριστές της Super League 1, δέχτηκε με χαρά την πρόταση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, και έρχεται ως κεντρικός ομιλητής να αναλύσει ένα θέμα που πασχίζει το ελληνικο ποδόσφαιρο και το εχει ανάγκη για να αποκτήσει την θεαματικότητα που του αξίζει σαν βασιλιας των αθλημάτων".