Ξέσπασμα Λουτσιάνο για Ανατολάκη: "Δεν πήγε να κλέψει, ο άνθρωπος δουλεύει"

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μίλησε στη Game Night του sport24 και τον Παντελή Βλαχόπουλο για τον Γιώργο Ανατολάκη, τονίζοντας ότι ντροπή θα ήταν να γίνει κλέφτης και όχι να δουλεύει ως ντελιβεράς.
Ο βετεράνος Βραζιλιάνος άσος, μαζί με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο σχολίασαν τα δημοσιεύματα που βγήκαν για τον Γιώργο Ανατολάκη, ο οποίος πλέον εργάζεται ως διανομέας ανταλλακτικών προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.
Αμφότεροι, τόνισαν ότι δεν είναι ντροπή αυτό που κάνει, ενώ αναφέρθηκαν και στις λύσεις που θα πρέπει να δοθούν από την πολιτεία, αλλά και τους ίδιους τους παλαίμαχους σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αρχικά ο Λουτσιάνο ανέφερε τα εξής:
"Εμένα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με πείραξε. Εγώ συζητούσα με τον Ανατολάκη και τον ρώτησα ποιος το έβγαλε και αν ισχύει αυτό. Τον έχω συναντήσει πολλές φορές και τον είδα σε καλή φάση, ήμασταν συμπαίκτες για αρκετά χρόνια. Ξέρω τι έχει καταφέρει να κάνει στη ζωή του.
Πιστεύω ότι δεν είναι ντροπή αν επέλεξε να είναι ντελιβεράς αυτή τη στιγμή. Θα με πείραζε, πραγματικά αν τον έβλεπα με ένα πιστόλι στο χέρι και να πάει να κλέψει μια κυρία.
Στεναχωρήθηκα με αυτά που βγήκαν προς τα έξω. Οι Ολυμπιακοί τον αγαπάνε οι άλλοι ίσως όχι (ποδοσφαιρικά). Δεν είναι ντροπή αν ισχύει, να βγάζει στην καθημερινότητά του το ψωμί του δουλεύοντας πάνω σε ένα μηχανάκι".

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο ρόλο των social media ανέφερε τα εξής:
"Υπάρχει ένα θέμα με τους αθλητές και τους πρώην ποδοσφαιριστές, αρκετοί αθλητές αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Ο Γιώργος αυτό που έπαθε δεν είναι ντροπή. Ατύχησε, είχε κάποιες ατυχίες στη ζωή του, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους. Δεν πήγε να κλέψει. Ο άνθρωπος δουλεύει, για να μπορέσει να ζει.
Θα πρέπει οι ομάδες, η ομοσπονδία ή η πολιτεία να βοηθάνε αυτές τις περιπτώσεις των ανθρώπων να έχουν μια πιο ομαλή μετάβαση στη ζωή τους".

Τέλος πήρε εκ νέου το λόγο ο Λουτσιάνο, ο οποίος αναφέρθηκε στη λύση που θα μπορούσε να υπάρξει σε αυτές τις περιπτώσεις:
"Ένας ποδοσφαιριστής σταμάτησε ή δεν διαχειρίστηκε σωστά τα λεφτά του ή του έτυχαν ατυχίες και βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού γιατί δεν μπορούν να παίξουν ένα φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό, είναι πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω.
Θα μπορούσα από τους παλιούς να τους μαζέψω και να γίνει για καλό σκοπό. Αυτή η κόντρα πρέπει να σταματήσει όταν ένας άνθρωπος χρειάζεται μια βοήθεια. Στεναχωριέμαι που δεν γίνεται αυτό το πράγμα στην Ελλάδα".