Μπαρσελόνα-Βαλένθια 3-1

Μεγάλη νίκη πήρε η Μπαρσελόνα στο Καμπ Νου, που αν και βρέθηκε πίσω από νωρίς απέναντι στη Βαλένθια, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο και τελικά επιβλήθηκε των «Νυχτερίδων» με 3-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Το 0-1 έκανε στο 4' ο Γκαγιά, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Φατί 14'. Ο Ντεπάι έκανε το 2-1 στο 41' και το τελικό 3-1 έκανε ο Κοουτίνιο στο 85'.
Η Μπάρτσα, βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Σοσιεδάδ και στο -2 από Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας, όπως και οι ομάδες της Ισπανικής πρωτεύουσας, ένα παιχνίδι λιγότερο.
Νωρίτερα, με μάλλον απροσδόκητο τρόπο «έσπασε» το αήττητο της Βιγιαρεάλ στο φετινό πρωτάθλημα. Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» είχε καταφέρει να σταθεί όρθιο -μεταξύ άλλων- στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ρεάλ και Ατλέτικο, αλλά έχασε μέσα στο «Εστάδιο ντε λα Θεράμικα» με 2-1 από την Οσασούνα, που συνεχίζει τις... υψηλές πτήσεις. 
Ο Τόρο στο 25' και ο Τσίμι Αβιλα στο 86' πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την ομάδα της Παμπλόνα, η οποία ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης με Ρεάλ, Ατλέτικο και Σεβίλη (έχοντας πάντως ένα ματς περισσότερο). Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Χεράρδ Μορένο στο 56'.