Κωστένογλου: «Η Κύπρος θα πάρει αποτελέσματα που δεν τα περιμένει κανείς»

Παρά την ήττα 0-2 από τη Ρωσία για προκριματικά του Μουντιάλ 2022, ο Νίκος Κωστένογλου παρουσιάστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις του για το μέλλον της Εθνικής Κύπρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή:

«Όταν χάνουμε δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος όμως υπήρχε μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα πήρε πρωτοβουλίες και ειδικά μετά το 60 φτιάξαμε φάσεις, όμως οι Ρώσοι πέτυχαν γκολ σε καθοριστικά σημεία. Από αυτό το παιχνίδι παίρνουμε πολλά θετικά και κερδίζουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι πάμε να το αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια.
Σε κάθε αντίπαλο, ανεξαρτήτως επιπέδου γιατί είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο, πάμε για να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε. Σε βάθος χρόνου θα αλλάξει αυτό και θα μπορούμε για περισσότερα. Με τη βελτίωση αρκετών ποδοσφαιριστών που κερδίζουμε σιγά-σιγά. Μην ξεχνάμε ότι είναι ριζικά διαφορετική η ομάδα από τον Μάρτιο. Ο συγχρονισμός των παικτών παίζει σημαντικό ρόλο.
Είμαι όμως αισιόδοξος με αυτά τα παιδιά. Η Εθνική μας ομάδα με την πάροδο του χρόνου θα πάρει αποτελέσματα που δεν τα περιμένει κανείς. Τα συμπεράσματα είναι ευχάριστα ανεξαρτήτως αν ήρθε η ήττα σήμερα».