Η Original 21 ανοίγει 3 κλαμπ για όποιον πυρόπληκτο έχει ανάγκη!

Η Original 21, o μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ στέκεται στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές ανοίγοντας 3 κλαμπ για φιλοξενία, σίτιση και είδη πρώτης ανάγκης.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original 21 αναφέρει:

"Η ORIGINAL 21 δεν υπήρξε ποτέ μια απλή οργάνωση οπαδών, αλλά μαθημένη από τα ιδανικά και τη φύση της ΑΕΚ ήταν και θα είναι μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ανθρώπων, με ανεπτυγμένες τις αξίες της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της έμπρακτης βοήθειας στο συνάνθρωπο.

Στο πλαίσιο αυτό μεγάλος αριθμός μελών μας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς, κάνοντας ό,τι μπορούσε σε μία κατάσταση που οι βασικοί υπεύθυνοι κρίθηκαν ακόμα μια φορά ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Η μεγάλη κιτρινόμαυρη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας, θέλει να στείλει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της καλής δύναμης σε όλους όσοι είναι στη πρώτη γραμμή, στους πυροσβέστες που από την πρώτη στιγμή δίνουν την άνιση μάχη, στο ΕΚΑΒ και στους εθελοντές, μα πάνω και πέρα από όλα σε εκείνους τους ανθρώπους που χάσανε τις περιουσίες τους, τα σπίτια τους, τα ζωάκια τους και ό,τι άλλο σημαντικό για αυτούς!

Κι επειδή η ORIGINAL 21 την κάθε λέξη που λέει την εννοεί, ενημερώνουμε ότι οποιοσδήποτε πληγέντας, ανεξαρτήτου ομάδας, χρώματος, φυλής χρειαστεί το οτιδήποτε, μπορεί άμεσα να απευθυνθεί σε οποιοδήποτε στεγασμένο club μας, αλλά και ότι στα παρακάτω τρία club: ΡΑΦΗΝΑ (Βασ. Γεωργίου Β2), ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Κεντρική πλατεία Μαρκόπουλου) και ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ (Εθνικής Αντιστάσεως 83) μπορεί επι 24ωρου βάσης να φιλοξενηθεί, να σιτιστεί, να βρει είδη πρώτης ανάγκης και φυσικά μια μεγάλη ανθρώπινη αγκαλιά γεμάτη από αγάπη.

Επιπλέον ενημερώνουμε τους απλούς πολίτες ότι σε όλες τις "φωλιές" της ORIGINAL θα μαζεύονται αγαθά για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας. Γιατί ο κόσμος μας θα αλλάξει μόνο με την αλληλεγγύη. Κι εμείς είμαστε χρόνια τώρα μπροστά σε αυτό!"