Ανανέωσε ο Άρης Λώττας

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρη Λώττα, ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση των Θεσσαλών για τον έμπειρο Γιαννιώτη άσο:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Άρη Λώττα. Ο Άρης γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1988 στα Ιωάννινα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, πριν δοθεί δανεικός σε Φωστήρα και Χαϊδάρι. Έπειτα αγωνίστηκε στην Α΄Εθνικής Βουλγαρίας με τη Λοκομοτίβ Μέζντρα, για να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό της Δόξας Κρανούλας. Ακολούθησαν ο Εθνικός Φιλιππιάδας, η Καλλονή και ο Πανηλειακός. Το 2013 βρέθηκε στη Superleague με τη φανέλα της Κέρκυρας, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Κόρινθο. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Δωτιέας Αγιάς, ενώ τη διετία 2014-16 αγωνίσθηκε στον Κισσαμικό Χανίων. Έπαιξε επίσης στην Σπάρτη, πριν μεταγραφεί στον Άρη, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Superleague, ενώ το 2018 πήρε την άνοδο με τον Ολυμπιακό Βόλου, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ένα χρόνο αργότερα πήρε το πρωτάθλημα της Football League με τον ΑΟ Τρίκαλα.
Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης, με την οποία επίσης κατέκτησε την άνοδο στη Superleague 2, πετυχαίνοντας κρίσιμα γκολ και μάλιστα κάποια από αυτά ήταν σπάνιας ομορφιάς.
Θα θέλαμε να του ευχηθούμε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας!»