Πέρεθ για Ρονάλντο: «Αυτός ο τύπος είναι βλάκας και άρρωστος»

Μετά τους Ραούλ και Κασίγιας, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μίλησε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!
Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις αναφορικά με τους άσεμνους χαρακτηρισμούς του Πέρεθ προς το πρόσωπο του Ραούλ και του Ίκερ Κασίγιας, η εφημερίδα «El Confidencial» φέρνει στη δημοσιότητα νέα ντοκουμέντα, τα οποία αφορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις της Ισπανικής εφημερίδας ο Πέρεθ είχε αναφερθεί με ύβρεις και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2012. Όχι μόνο για τον Πορτογάλο αλλά και για τους Μουρίνιο και Μέντες, καθώς όπως τόνιζε θεωρούσε ότι οι τρεις τους δημιουργούσαν οικονομική ζημιά στη Ρεάλ με τα όσα έλεγαν στις συνεντεύξεις Τύπου.

«Είναι τρελός. Αυτός ο τύπος είναι βλάκας. Είναι άρρωστος. Νομίζουν ότι είναι φυσιολογικός, όμως δεν ισχύει αυτό. Διαφορετικά, δεν θα έκανε αυτά που έχει κάνει. Η τελευταία ανοησία που έκανε την είδε όλος ο κόσμος. Γιατί πιστεύεις ότι έκανε αυτή τη χαζομάρα», ήταν τα λόγια του Πέρεθ για τον Ρονάλντο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «El Confidencial».

Όσον αφορά στους Μουρίνιο και Μέντες ο Φλορεντίνο Πέρεθ είπε: «Ο Μέντες δεν δίνει εντολές σε εκείνον. Όπως δεν δίνει εντολές και στον Μουρίνιο. Ούτε για τον τρόπο που πρέπει να μιλάνε στις συνεντεύξεις. Τίποτα. Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα εγωιστές. Τόσο λάθος, και ο προπονητής και εκείνος, δεν βλέπουν την πραγματικότητα.
Και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει περισσότερα χρήματα, αν ήταν διαφορετικοί. Αυτοί οι δύο δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι. Θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την διαχείριση των δικαιωμάτων της εικόνας τους.
Πόσο μάλλον με αυτό τον προκλητικό τρόπο, με αυτή την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και όλοι τους αντιπαθούν… Δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα, αλλά το αντίθετο».
ΠΗΓΗ: El Confidencial, gazzetta