Πέρεθ: "Τα δύο μεγαλύτερα λάθη της Ρεάλ, είναι πρώτα ο Ραούλ και μετά ο Κασίγιας"

Βιβλίο που θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα αναμένεται να βάλει φωτιές στον Φλορεντίνο Πέρεθ.
Ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρεται στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα και επιτίθεται στους Ραούλ και Κασίγιας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον συγγραφέα ο Φλορεντίνο Πέρεθ θεωρεί τον Ραούλ ως τον λόγο που έφυγε το 2006 από την Ρεάλ Μαδρίτης.
"Ο Κασίγιας δεν είναι ένας τερματοφύλακας για την Ρεάλ Μαδρίτης. Τι θέλετε να σας πω; Δεν είναι και ποτέ δεν ήταν. Ήταν ένα μεγάλο λάθος που κάναμε. Αυτό που συμβαίνει είναι πως έχεις αυτούς που αγαπάς, λατρεύεις και μιλάς. Τους υπερασπίστηκαν τόσο πολύ. Λοιπόν είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην ομάδα. Και το δεύτερο ήταν ο Ραούλ. Τα δύο μεγαλύτερα λάθη της Ρεάλ, είναι πρώτα ο Ραούλ και μετά ο Κασίγιας.
Οι παίκτες είναι πολύ εγωιστές και δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους, αν το κάνεις θα είναι λάθος. Θα σε απογοητεύσουν. Έχω τη χειρότερη εντύπωση για αυτούς", τονίζει μεταξύ άλλων στο σχετικό απόσπασμα του βιβλίου ο Φλορεντίνο Πέρεθ.
Ο συγγραφέας από την πλευρά του σχολιάζει: "Ο Φλορεντίνο είναι τρομερά εκνευρισμένος με τον παλιό επιθετικό, και δεύτερο σκόρερ στην Ιστορία της ομάδας.
Τον κατηγορεί πως κατέστρεψε τη Ρεάλ και πως ήταν ένας από τους λόγους που παραιτήθηκε από την προεδρία του συλλόγου το 2006".
ΠΗΓΗ: El Confidential, sport24