Οι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ο νικητής της αναμέτρησης Μούρα (Σλοβενία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αυτό θα συμβεί, βεβαίως, εφόσον ο Πρωταθλητής Ελλάδος καταφέρει να αποκλείσει τη Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν στο Β' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Σε αυτήν την περίπτωση, η Πειραϊκή ομάδα θα παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» το πρώτο παιχνίδι, στις 3 ή 4 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας, στις 10 Αυγούστου.
Την Έλφσμποργκ από τη Σουηδία ή τη Μιλσάμι Ορχέι από τη Μολδαβία θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εφόσον ο «Δικέφαλος» ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Βελέζ στον Β' προκριματικό.
Η Ένωση θα δώσει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 5 Αυγούστου, ενώ θα υποδεχθεί τον αντίπαλό της στη ρεβάνς της 12ης Αυγούστου.
Την Κουόπιο από τη Φινλανδία ή τη Βόρσκλα Πολτάβα από την Ουκρανία θα αντιμετωπίσει ο Αρης στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εφόσον φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστάνα στον Β' προκριματικό της διοργάνωσης.
Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 05/08 σε Φινλανδία ή Ουκρανία και η ρεβάνς στις 12/08.
Με θεωρητικά εύκολο αντίπαλο θα ξεκινήσει τις φετινές Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ. Στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα αντιμετωπίσουν το νικητή των αγώνων μεταξύ της Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο και της Μποέμιαν από την Ιρλανδία. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 05/08, με τον ΠΑΟΚ να είναι γηπεδούχος στη ρεβάνς της 12ης Αυγούστου.