Φάμπρι Κάστρο: "Όσοι ήμασταν εκεί ξέρουμε τι έγινε, ευχαριστώ για την στήριξη και ιδιαίτερα τον ΠΑΣ"

Ανάρτηση μέσω των social media έκανε ο Φάμπρι Κάστρο, όπου τοποθετείται σχετικά με την χθεσινή εμετική ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κολομβιανός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα:

"Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που επρόκειτο να αφήσω έναν αγωνιστικό χώρο λόγω ρατσιστικού σχολίου και συμπεριφοράς από έναν συνάδελφο. Δεν πρόκειται να πω τι μου είπε ή το όνομα του παίκτη. Όσοι από εμάς ήμασταν εκεί ξέρουμε τι έγινε.
Δεν ήθελα να μιλήσω στην τηλεόραση ή να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο, πολύ λιγότερο να μπω σε διαμάχες που στο τέλος δημιουργούν περισσότερο μίσος και στον κόσμο έχουμε ήδη αρκετό. Με χαρακτηρίζει και μιλάω με τη δουλειά μου στο γήπεδο και με την πίστη που έχω σε αυτό το άθλημα και τους συναδέλφους μου, αλλά αυτό το είδος πραγμάτων δεν πρέπει να συμβαίνει πια, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο.
Δεν έχω προσβληθεί από αυτά που είπε, μακριά από αυτό. Με ενοχλεί η πράξη, η πρόθεση.
Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μας βλέπουν, πολλά παιδιά θέλουν να είναι σαν εμάς και αυτό δεν είναι το παράδειγμα που πρέπει να δώσουμε.
Περισσότερο στην κατάσταση που ζει ο κόσμος, όπου λείπουν αξίες και απαιτείται περισσότερος σεβασμός, ανοχή και αγάπη για να βελτιωθεί ο κόσμος μας.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, τους φιλάθλους και όλους τους ανθρώπους που μου έδειξαν την αγάπη και την υποστήριξή τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα μου τον ΠΑΣ Γιάννινα για την επίγνωση επί του θέματος και τη φροντίδα που μου δείχνει ανά πάσα στιγμή.
Είμαι πολύ καλά, δυνατός με την επιθυμία να συνεχίζω πάντα να κάνω αυτό που μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι καλύτερος άνθρωπος.
"Από την αφθονία της καρδιάς το στόμα μιλάει" Λουκάς 6:45 (σελ: γ)