Νίκη παραμονής η Λαμία

Νίκη παραμονής στην Σούπερ Λιγκ πέτυχε στους "Ζωσιμάδες" η Λαμία, καθώς επικράτησε με 1-2 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική ημέρα των πλέι-άουτ.
Στο 10ο λεπτό, από κόρνερ του Καρτάλη ο Παντελάκης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπρένερ από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα της Ηπείρου.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ισοφάρισε με κεφαλιά του Τζανετόπουλου στο 47', από εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης παραλίγο να σκοράρει σε βάρος της ομάδας του, όταν από το φάουλ του Καρτάλη έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω, η οποία χτύπησε στη συμβολή των δοκαριών.
Στο 82' και κατόπιν συνεργασίας των Ντέλετιτς-Βασιλακάκη, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μπήκε στην περιοχή κάνοντας το τελικό 1-2 για την ομάδα της Φθιώτιδας.
 
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62' Σάλιακας), Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν (23' Πήλιος), Κάστρο, Ντομίνγκες, Μπρένερ (83' Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (83' Λιάσος), Καρτάλης (62' Παμλίδης), Μιλιντσεάνου.
Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (75' Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (88' Γκούγκα), Καραμάνος.