Μέσι: «Ξεχωριστό αυτό το τρόπαιο»

Η Μπαρσελόνα είναι από χθες το βράδυ Κυπελλούχος Ισπανίας, καθώς συνέτριψε με 0-4 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο τελικό της Σεβίλλης.
Ο αρχηγός της ομάδας, Λιονέλ Μέσι, έκανε λόγο για μία ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα του, λίγη ώρα αφότου είχε σηκώσει με τους συμπαίκτες του το τρόπαιο.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει κατακτήσει αμέτρητους τίτλους στην τεράστια καριέρα του με την φανέλα των Καταλανών, ωστόσο, ο χθεσινοβραδινός όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ήταν ξεχωριστός, διότι ήταν το πρώτο του τρόπαιο που κατέκτησε φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού των «μπλαουγκράνα».
 
Μιλώντας στο Barca TV δήλωσε:

«Είναι ωραίο να σηκώνεις ένα τρόπαιο, είναι μία πολύ ευτυχισμένη ημέρα για όλο το γκρουπ. Για μένα είναι ξεχωριστό που είμαι αρχηγός της Μπαρσελόνα. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα να σηκώνω αυτό το τρόπαιο ως αρχηγός στην ομάδα που έχω ζήσει όλη μου τη ζωή.
Ξέραμε πως θα έπαιζε έτσι η Μπιλμπάο, με σύστημα 4-4-2. Είχαμε υπομονή με τη μπάλα στα πόδια και βρήκαμε τους κενούς χώρους. Είχαμε κίνηση στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω ότι οι αντίπαλοί μας δεν άντεξαν στο δεύτερο.
Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους αλλά έτσι είναι πλέον η κατάσταση. Τα Κύπελλα είναι ξεχωριστά και ο κόσμος τα απολαμβάνει αφού σε ένα γήπεδο βρίσκονται οπαδοί και των δύο ομάδων.
Ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς στο πρώτο μισό της σεζόν όπου χάσαμε βαθμούς από αφέλεια. Στη συνέχεια γίναμε πιο σκληροί και βελτιωθήκαμε, μπήκαμε στη μάχη. Κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κλάσικο».