TV3: "Ο Κούμαν συνεχίζει και τη νέα σεζόν στην Μπαρσελόνα"

Στην τεχνική ηγεσία της Μπαρσελόνα και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Ρόναλντ Κούμαν, σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, ο Καταλανικός τηλεοπτικός σταθμός TV3, αποκάλυψε πως ο Ολλανδός συναντήθηκε με τον Ζοάν Λαπόρτα και πήρε διαβεβαίωσεις πως θα μείνει και μετά το καλοκαίρι.
Πριν από μερικούς μήνες όλοι εκτιμούσαν πως ο Λιονέλ Μέσι διάγει την τελευταία σεζόν του στην Μπαρσελόνα και πως ο Ρόναλντ Κούμαν μόνο με θαύμα θα παρέμενε στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο η εκλογή του Λαπόρτα στην προεδρία του συλλόγου έφερε νέα δεδομένα και έτσι δεν είναι μόνο ο Μέσι που είναι αρκετά πιθανό να παραμείνει στην Μπάρτσα, αλλά και ο Κούμαν.
Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη στην οποία προέβη την Τρίτη (22/03) το TV3, ο Ολλανδός πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για να παραμείνει και την σεζόν στον πάγκο. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως την Τρίτη υπήρχε σύσκεψη κορυφής στο Καμπ Νου με τη συμμετοχή του προέδρου Λαπόρτα, του ποδοσφαιρικού διευθυντή, Ματέου Αλεμάνι, και του τεχνικού διευθυντή Ραμόν Πλάνες, και σε αυτό παρέστη και ο Ολλανδός τεχνικός όπου του μεταφέρθηκε από τη διοίκηση το μήνυμα πως είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι από το έργο του και πως θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Στο ίδιο ραντεβού, έγινε ξεκάθαρο πως οι Μέμφις Ντεπάι (Λιόν), Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Κουν Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι) και Έρικ Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι) είναι οι τέσσερις παίκτες που αποτελούν προτεραιότητα για την ενίσχυση των "Μπλαουγκράνα", με τον Κούμαν να ζητάει από την πλευρά του να έχει λόγο στις κινήσεις των διοικούντων συμμετέχοντας στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των παικτών για τους οποίους έχει ανάψει το πράσινο φως.