Οι παίκτες των Τρικάλων έδιωξαν τον Χαραλαμπίδη!

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό, φώναξε προς όλους ότι οι παίκτες του τον "πούλησαν", έδειξε με τα χέρια του ότι φεύγει από την ομάδα αλλά…. το βράδυ άλλαξε γνώμη μετά την επαφή του με τον Ηλία Αϊβάζογλου.
Μετά όμως και το σημερινό σκηνικό όπου οι ποδοσφαιριστές τον κατηγόρησαν πως με τις αλλαγές του χάθηκε το παιχνίδι, η αποπομπή του από την ομάδα αποτελεί μονόδρομο. Τι συνέβη;
Σύμφωνα με το goal-trikala.gr, ο Χαραλαμπίδης συναντήθηκε νωρίτερα από την προπόνηση με τους παίκτες και τους ζήτησε συγγνώμη για την έκρηξή του αλλά… οι "Κυανέρυθροι" τον "άδειασαν" λέγοντας ότι η συγγνώμη του δεν γίνεται δεκτή με συνέπεια λίγη ώρα μετά η προπόνηση να διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του Βασίλη Καλογιάννη.
Το κλίμα στο Τρικαλινό στρατόπεδο πλέον βρίσκεται στο ναδίρ και από την στιγμή που ο προπονητής δεν εμπνέει τους παίκτες του… δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει ραντεβού διοίκησης, ποδοσφαιριστών και προπονητή.