Τα βραβεία του ΠΣΑΠ

Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός στην 39η γιορτή του ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ σε τηλεοπτική και διαδικτυακή μορφή λόγω των μέτρων για την πανδημία. Η ομάδα του Πειραιά κυριάρχησε στους κορυφαίους για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε από τον σύνδεσμο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών ο Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά το βραβείο του το αφιέρωσε στους ποδοσφαιριστές του για την καταπληκτική πορεία που πραγματοποίησαν και μάλιστα όπως τόνισε αυτό το βραβείο έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί προέρχεται από τα χέρια των ίδιων των πρωταγωνιστών.
Καλύτερος Έλληνας παίκτης ψηφίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Λίβερπουλ κάνοντας μία σπουδαία μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι.
Κορυφαίος ξένος ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πήρε το βραβείο από τον Ματιέ Βαλμπουενά, που επίσης ήταν υποψήφιος.
Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Ζοσέ Σα, ενώ στην κορυφαία ενδεκάδα συμπεριλήφθηκαν οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Ρισβάνης, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μίσιτς, Φετφατζίδης, Βαλμπουενά, Λιβάγια και Ελ Αραμπί.
Κορυφαίος νέος παίκτης ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Πανιωνίου ενώ καλύτεροι Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό οι Τάσος Μπακασέτας και Ταξιάρχης Φούντας.
Κορυφαίος διαιτητής ο Τάσος Σιδηρόπουλος.
Ακόμη βραβεύτηκαν οι Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Μανιάτης και Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Κονέ και Στέλιος Μαλεζάς οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά πήραν βραβείο για την προσφορά τους. fosonline.gr