ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα: "Όταν τα βάζεις με μία ολόκληρη πόλη η οργή λυγίζει σίδερα"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα, σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν σχετικά με το ματς Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός.
 
Αναλυτικά:
 
"Ελπίζουμε πλέον να κατάλαβε κι ο κάθε πικραμένος δημοσιογράφος, ο κάθε πικραμένος δικηγόρος, ο κάθε πικραμένος καναλάρχης ότι όταν τα βάζεις με μία ολόκληρη πόλη η οργή έχει τέτοια δύναμη που λυγίζει και τα σίδερα.
66 δευτερόλεπτα. Για τόσα χάσανε την προσήλωσή τους οι παίχτες μας. Και μετά δεν πήρατε ανάσα … μετά είδε όλη η Ελλάδα πως γίνεται να σε πιάνουν απ’ το σβέρκο και να προσκυνάς … όλη η λάσπη και ο χλευασμός της τελευταίας εβδομάδας, για την πιο φτωχή περιφέρεια της Ευρώπης, σας γύρισε μπούμερανγκ. Η αξιοπρέπεια όμως είναι πάνω από έναν αγώνα ποδοσφαίρου και ξεκαθαρίσαμε απ’ την πρώτη στιγμή ότι δε μας ενδιαφέρει η πρόκριση σ’ ένα θεσμό παρωδία.
Στον επαναληπτικό στη Λεωφόρο ξέρουμε τι θα δούμε. Θα σκοντάφτετε μόνοι σας (μάλλον σας χτύπησαν τα τακούνια που φοράγατε την περασμένη Πέμπτη) μπας και πάρετε κανένα πέναλτι και θα διαμαρτύρεστε πάλι παριστάνοντας τους αδικημένους.
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ο πρόεδρος και η ΠΑΕ στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων κι'ας μη μας έγινε το χατήρι να μην κατέβει η ομάδα. Κατάφεραν τουλάχιστον να συσπειρώσουν για μια φορά στα χρονικά σχεδόν όλους τους φορείς της πόλης και αποδίδουμε τα εύσημα προς κάθε κατεύθυνση.
ΥΓ: Χθές στα Γιάννενα λυγίσανε καρδιές. Στον εμβληματικό πλέον πανηγυρισμό, του -με ψυχή Ηπειρώτη- αρχηγού μας δάκρυσε όλη η πόλη. Χύσαμε … τόσα δάκρυα ικανοποίησης που το Ζωσιμάδες είναι πλέον ξανά ακατάλληλο για μπάλα. Στις 6 Μαρτίου που ξανασυναντιόμαστε κι επειδή πάλι κάτι θα σας φταίει, πείτε μας ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ θέλετε να παίξουμε. Απλά ενημερώστε μας 3 μέρες νωρίτερα να βρούμε τουλάχιστον ξενοδοχείο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ"