"Πάτησε" και τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ!

Την νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής στους "Ζωσιμάδες" για την 23η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, με την ορμή που είχε μετά την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, υποχρέωσε τους Κρητικούς στην 7η σερί ήττα τους, κάνοντας ακόμη πιό δύσκολη την υπόθεση παραμονή.
Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Γιώργος Παμλίδης στο 4ο μόλις λεπτό με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη. Το 6ο του στο πρωτάθλημα και 7ο συνολικά φέτος. Ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο σε ολόκληρη σχεδόν την διάρκεια του ματς και στις ελάχιστες φορές που απείληθηκε, είχε φύλακα-άγγελο τον Λοντίγκιν. Πλέον έφτασε τους 24 βαθμούς, ανεβαίνοντας πάνω από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα με τους Λεό, Ελευθεριάδη και Πήλιο.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης (60' Κριζμάν), Ελευθεριάδης (89' Πήλιος), Παμλίδης (60' Μπρένερ), Λεό (78' Λιάσος).
ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (64' Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάικος, Ντε Γκουσμάν, Νέιρα (15' Βαφέας), Στάρτζεον, Καστάνιος, Γρίβας.

* Την επόμενη αγωνιστική (28/02, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία.