Ο Φρατζέσκος ανέλαβε τον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Κώστας Φρατζέσκος είναι ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας.
Ο 52χρονος τεχνικός με τεράστια καριέρα ως ποδοσφαιριστής κυρίως στον Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ και την Εθνική Ελλάδος και επί 12 χρόνια προπονητής στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, συμφώνησε με την Θεσσαλική ομάδα και θα την καθοδηγήσει στο εξής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μετά από λεπτομερή έρευνα και αφού εξέτασε αρκετές περιπτώσεις γνωστών προπονητών, κατέληξε, βάση των όσων επιθυμούσε για την όσο καλύτερη επιλογή της, σε έναν αρκετά γνωστό και ανερχόμενο τεχνικό του Ελληνικού ποδοσφαιρικού χώρου.

Ο άνθρωπος με το ήθος και το κύρος, που άπαντες συμφωνούν, αυτός που ανέδειξε όλους τους νέους παίκτες που παίζουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο επί 12 χρόνια τεχνικός των Κ-17 και Κ-19 του αθηναϊκού συλλόγου και πασίγνωστος πρώην διεθνής άσος, ο κ. Κώστας Φραντζέσκος είναι πλέον ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας.

Ο κ. Φραντζέσκος βρέθηκε στην Λάρισα, στα γραφεία του Απόλλωνα στο κέντρο της πόλης και αφού συζήτησε τα τυπικά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας.

Τον κ. Φραντζέσκο παρουσίασε ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου. Coach καλή επιτυχία στο έργο σου και όλοι θα είμαστε δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς για το καλύτερο του Απόλλωνα μας!»