Χριστοβασίλης: «Προσωπική απόφαση Γραμμένου και με δόλο η αλλαγή έδρας»

Βαριές κατηγορίες σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Cover Page με τους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή.

Για το αν υπήρξε επικοινωνία πριν παρθεί η απόφαση:
«Εγώ μίλησα την Κυριακή και είπα ότι τα χιόνια στο μισό γήπεδο έχουν καθαριστεί και ότι μέχρι τη Δευτέρα θα είναι καθαρό ολόκληρο το γήπεδο για να φιλοξενήσει αγώνα όπως και έγινε. Δεν λάβαμε κάποια απάντηση. Από εκεί και πέρα μάθαμε εχθές το μεσημέρι πως η αγώνας μεταφέρθηκε στο Αγρίνιο. Τότε μας είπαν πως αποφασίσαμε να μεταφέρουμε εκεί τον αγώνα διότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο. Και βάση του ΚΑΠ δεν μπορούν να αναβάλουν ένα παιχνίδι. Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Θα μπορούσε να υπάρχει και δόλος άλλα και αναποτελεσματικότητα. Να βοηθήσουν δηλαδή την αντίπαλη ομάδα».

Για την αντίδραση που θα έχει η ομάδα του ΠΑΣ:
«Εμείς λέμε ότι αν δεν υπάρχουν επιπτώσεις βαθμολογικές ίσως να μην κατέβουμε στην αναμέτρηση. Άλλα είναι δύσκολο διότι λογικά θα υπάρχουν επιπτώσεις και δε θέλουμε να δυσκολέψουμε την ομάδα».

Για την απόφαση που πήρε μόνος του ο Βαγγέλης Γραμμένος:
«Αναφέρομαι στον κύριο Γραμμένο διότι αυτός πήρε την απόφαση. Δεν έγινε κάποιο συμβούλιο για να παρθεί η απόφαση. Δεν είναι επείγον να γίνει ο αγώνας αυτή τη βδομάδα. Ο επαναληπτικός αργεί πολύ, είναι τον άλλο μήνα. Για να πάρει μια απόφαση η επιτροπή πρέπει να πάρει γραπτή βεβαίωση από τον ΠΑΣ ότι θέλει να γίνει ο αγώνας στο Αγρίνιο. Εμείς δεν πήραμε καμία ενημέρωση».

Για το πως αντιμετωπίζει η ΕΠΟ και η Σούπερ Λιγκ τις μικρότερες ομάδες:
«Το πιο βασικό είναι ότι η ΕΠΟ και η Σούπερ Λιγκ πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχουν 14 και 16 ομάδες. Εδώ βλέπουμε μόνο το τι θα γίνει με τις μεγάλες και αφήνουμε τις μικρότερες απέξω. Ναι να έχουν μια βοήθεια οι ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη άλλα αν ήταν άλλη ομάδα σε αυτή τη θέση δε θα γινόταν αυτό. Οποίος αναλάβει καινούργιος πρόεδρος στην ΕΠΟ πρέπει να το αλλάξει αυτό. Να φύγουμε άμα είναι από το χώρο και να παίζουν μόνες τους οι μεγάλες. Έτσι γίνεται πάντα. Βοηθούν μόνο τις μεγάλες. Και στο τέλος φεύγουν όλοι αποτυχημένοι».

Για το τι αναμένεται να κάνει η ομάδα του ΠΑΣ για αυτήν την απόφαση:
«Εμείς σήμερα θα καταθέσουμε και θα είναι μεγάλο λάθος αν δεν αλλάξει η απόφαση. Εμείς ζητούμε να αναβληθεί το παιχνίδι που παράνομα αποφασίστηκε και να διεξαχθεί την άλλη εβδομάδα στα Γιάννενα που είναι στην κατάσταση που ήταν τον Οκτώβριο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον αγωνιστικό χώρο».