Αφεντικό στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα! (video)

Άλωσε το Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επιβλήθηκε του Παναιτωλικού με 1-2 για την 21η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ!
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ήταν το αφεντικό και πήρε ένα μεγάλο "διπλό", "βυθίζοντας" παράλληλα τον Παναιτωλικό ακόμη περισσότερο στην μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά έχοντας την απόλυτη κυριαρχία, με τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Όσο περνούσε η ώρα στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχοι ανέβηκαν και μάλιστα πήγαν στο ημίχρονο με προβάδισμα με το γκολ του Αριγίμπι στο 16'.
Στο δεύτερο 45λεπτο οι Γιαννιώτες ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Στο 52' ο Τσότσαλιτς ανέτρεψε τον Παμλίδη και ο Ευαγγέλου έδωσε σωστά το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 54' ο Κριζμάν κάνοντας το 1-1. Όπως ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει "πνίγοντας" τους αντιπάλους τους και το δεύτερο γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου. Αυτό ήρθε τελικά στο 84' όταν ο Κάργας με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1, "κλειδώνοντας" την σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Tραϊανός Δέλλας): Κνετ (Μελίσσας 46'), Περέιρα, Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς, Τζανακάκης, Τσιγγάρας (Ντάλσιο 82'), Ταχάρ (Μάζουρεκ 68'), Ντίας, Μπαρμπόσα (Βέργος 74'), Αριγίμπι (Ντουάρτε 74'), Καρέλης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Κάργας, Σάλιακας, Πίρσμαν, Ντομίνγκες, Κάστρο (Λιάσος 46'), Καρτάλης (Εραμούσμπε 87'), Νάουμετς (Μπρένερ 37'), Παμλίδης (Μιλιντσεάνου 82'), Λεό (Κριζμάν 46').

* Την επόμενη αγωνιστική (15/02, 19:30), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο με τις φάσεις της αναμέτρησης: