Το γήπεδο των «Λύκων» αγοράζει για τον Ηρακλή ο Δρακόπουλος

Έτοιμος να αγοράσει το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις όμορες αθλητικές εγκαταστάσεις της πρώην ΠΑΕ Ηλτέξ Λύκοι, είναι ο Θόδωρος Δρακόπουλος.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής και χρηματοδότης της ποδοσφαιρικής ομάδας φέτος, όπως αποκάλυψε στο Metropolis έχει πρόθεση να κάνει αυτή την επένδυση και αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι έχει όραμα για την ποδοσφαιρική ομάδα των «Κυανολεύκων».
Ο Αθλητικός Σύλλογος Λύκοι Καλοχωρίου ιδρύθηκε το 1982 και στη συνέχεια μετατράπηκε σε ΠΑΕ ΗΛΤΕΞ Λύκοι και είχε έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Η ομάδα έγραψε τη δική της Ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού για μια δεκαετία περίπου (1995-2005) αγωνιζόμενη στις εθνικές κατηγορίες: Β', Γ' και Δ' Εθνική. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 2.700 θέσεων, αλλά ο κ. Δρακόπουλος έχει σχέδιο ανακατασκευής του με στόχο να χωράει στο ελάχιστο 10.000.
Ο ιδρυτής των «Λύκων» Κώστας Ηλιάδης αρχικά, διεκδίκησε να αγοράσει τις μετοχές του Ηρακλή, αλλά δεν συμφώνησε με τον τότε μεγαλομέτοχο Πέτρο Θεοδωρίδη οπότε αποφάσισε να ασχοληθεί με την ομάδα των Λύκων, που ως τότε ήταν αποκλειστικά ερασιτεχνική. Την ανέβασε στις επαγγελματικές κατηγορίες και κατασκεύασε ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις πρότυπο για την εποχή εκείνη και για μία ομάδα που δεν είχε πολλούς φιλάθλους.