ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα: "Στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή και τους παίκτες μας"

Ανακοίνωση στήριξης προς τον Αργύρη Γιαννίκη και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα.
Μάλιστα, αντιπροσωπεία του συνδέσμου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και συνομίλησε με τους αρχηγούς και τον προπονητή της ομάδας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
"Σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και είχε συνομιλια με τους αρχηγούς της αγαπημένης μας ομάδας και τον προπονητή. Εκφράσαμε δια ζώσης την απόλυτη στηριξή μας στον προπονητή και το έργο του,ενώ σταθήκαμε στην εμψύχωση των παικτών για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται, αφού δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη φυσική μας θέση στα τσιμέντα των Ζωσιμάδων.
 
Ως το μοναδικό ζωντανό κύτταρο που έμεινε να θυμίζει κάτι από την ιστορική μας έδρα, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ζητήσουμε ευθύνες για τα μέτρια (μέχρι στιγμής) αποτελέσματα της ομάδας από παίχτες, που τίμησαν τη φανέλα αγωνιζόμενοι σε κάθε βοσκοτόπι της Β εθνικής και μας επανέφεραν στην κατηγορία που μας αρμόζει. Πολύ περισσότερο απ' τον άνθρωπο ο οποίος έχει ταιριάξει απόλυτα με τη νοοτροπία του περήφανου Ηπειρώτη, που θέλει την ομάδα του να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα ποιός είναι ο αντίπαλος.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει επικεφαλής. Για όλα τα υπόλοιπα, εάν υπάρχει κάποιος, να κάνει αυτά που πρέπει και να σωθεί η παρτίδα μια ώρα αρχίτερα.... γιατί αν πέσουμε, δε θα χει καμιά σημασία αν γλιστρήσαμε ή μας έσπρωξαν.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ"