Σε κρίση η ΑΕΚ, 2-2 με τον Βόλο

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε βαθιά κρίση... Το «δολοφονικό ένστικτο» του Καρίμ Ανσαριφάρντ έσωσε τους «Κιτρινόμαυρους» από μεγάλο «κάζο» στην Ριζούπολη από τον Βόλο, με το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των 22 παικτών στο τελευταίο χρονικά ματς της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Όπως έκανε και απέναντι στους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε αήττητη απέναντι σε μία από τις (θεωρητικά) μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Με το ισόπαλο αποτέλεσμα που απέσπασαν οι Βολιώτες παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη των πλέι-οφ, την ώρα που οι γηπεδούχοι με 24 βαθμούς έμειναν στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στην ομάδα, κινδυνεύουν από πολύ νωρίς να πουν «αντίο» στην υπόθεση τίτλος.
Η ΑΕΚ που προηγήθηκε νωρίς με τον Τάνκοβιτς (2') πριν καταλάβει καλά-καλά τι συνέβη βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα τέρματα των Φεράρι (15') και Ουάρντα (34'), με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Η είσοδος του Ανσαριφάρντ στο 56' έφερε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους στο 71' με το γκολ του Ιρανού, ωστόσο, αν δεν ήταν ο Τσιντώτας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ένωση θα έφευγε ηττημένη από το γήπεδο.
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες (αποβλήθηκαν οι Παουλίνιο και Σάκχοφ), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 από το 84'. Μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Ανσαριφάρντ το ματς έγινε... ροντέο. Τρία λεπτά αργότερα ωστόσο, οι «Κιτρινόμαυροι» έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Παουλίνιο με δεύτερη κίτρινη δυσκολεύοντας κι άλλο τη... ζωή τους.
Στο 84' η αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Μπαρτόλο για φάουλ πάνω στον Ολιβέιρα. Οι αποβολές ωστόσο, είχαν και... συνέχεια. Στο 88' η ΑΕΚ έμεινε με εννέα παίκτες, όταν ο Σάκχοφ έκανε  ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ουάρντα και στη συνέχεια τον απώθησε με το κεφάλι μπροστά στα μάτια του Σιδηρόπουλου.
Στο 90' ο Λιβάι Γκαρσία εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ προς την εστία του Βόλου, όμως ο Κλέιμαν απογειώθηκε στη γωνία του και κράτησε το 2-2, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιντώτας έδειξε τρομερά αντανακλαστικά στο τετ-α-τετ με τον Μπαρτόλο, διατηρώντας τον βαθμό της ισοπαλίας για την ΑΕΚ, σε ένα ματς που έγινε... ροκ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr