Ριβάλντο: «Θέλω να επιστρέψω στην Μπαρσελόνα»

Αυτοπροτάθηκε στην Μπαρσελόνα ο Ριβάλντο για να πάρει κάποιο πόστο.
Ο Βραζιλιάνος θρύλος, ο οποίος στην τεράστια καριέρα του φόρεσε και την φανέλα των Καταλανών, ενόψει των εκλογών του συλλόγου στις 24 Ιανουαρίου, δήλωσε διαθέσιμος να αναλάβει κάποιο πόστο.
 
«Σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό να επιστρέψω μια μέρα, διότι στη Μπαρσελόνα ήμουν πολύ, πολύ χαρούμενος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανακάμψει μέσα από την επιστροφή μου. Συνεπώς ναι, δεν είναι μυστικό για μένα ότι περιμένω αυτή τη δυνατότητα, γιατί εκεί πέτυχα. Έγραψα μια όμορφη ιστορία στη Μπαρσελόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε:
 
«Δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις με το να αυτό-προταθώ χωρίς κάποια συζήτηση πρώτα. Ο σύλλογος διανύει μια δύσκολη περίοδο, σε περίπλοκους καιρούς. Φυσικά και γνωρίζω τις εξελίξεις για τις εκλογές που θα διεξαχθούν νωρίς το 2021, γιατί εύχομαι τα καλύτερα και να υπάρξει άμεση βελτίωση. Οποιοσδήποτε ρόλος με τον οποίο θα μπορούσα να βοηθήσω θα ήταν ευπρόσδεκτος για μένα. Το σημαντικό πράγμα είναι να στηρίξω τον σύλλογο και να σιγουρευτώ ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, ακόμη κι αν τώρα πρόκειται να το κάνω εκτός αγωνιστικού χώρου».