«Παρέλαση» Άρη στο Ηράκλειο, 0-3 τον ΟΦΗ

«Παρέλαση» έκανε ο Άρης στο Ηράκλειο, όπου ήταν εντυπωσιακός για άλλη μια φορά και νίκησε τον ΟΦΗ με το εμφατικό 0-3 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».
Ύστερα από μια ξέφρενη εκκίνηση ο ρυθμός του αγώνα κόπασε μετά το πρώτο τέταρτο, για να ανοίξουν το σκορ οι «Κίτρινοι» στο 29ο λεπτό με τον Μπερτόλιο. Στο σημείο εκείνο ο Μπρούνο Γκάμα βρήκε με κάθετη πάσα τον Μάνο, ο Σωτηρίου απέκρουσε σε πρώτο χρόνο το πλασέ του πρώην παίκτη του ΟΦΗ, για να επέμβει ο Αργεντίνος που ακολουθούσε τη φάση και με κοντινό πλασέ από αριστερά να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, από κόρνερ του Ματίγια, ο Μπεναλουάν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία του ΟΦΗ, για να παρέμβει πάλι ο Μπερτόλιο και να κάνει το 0-2 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Στο 66' ο Σαρδινέρο είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα για τους γηπεδούχους, όταν σε αντεπίθεση της ομάδας του πλάσαρε πάνω από το δοκάρι του Μπουσέ. Ο Άρης προσπάθησε να παίξει την κόντρα και σε μια τέτοια φάση ο Μάνος στο 74' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βαφέα, που εκτέλεσε ο Ματίγια στο 76' διαμορφώνοντας το τελικό σκορ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.