Ο Μέσι έστειλε μπύρα σε όλους τους τερματοφύλακες που έβαλε γκολ!

Πριν από λίγες ημέρες ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ένα ακόμη σπουδαίο ρεκόρ, καθώς έγινε ο ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ με την φανέλα μίας μόνο ομάδας.
Έτσι, με 644 τέρματα ξεπέρασε στην σχετική λίστα και τον μυθικό Πελέ που έχει 643 (δείτε την λίστα του top-5 κάτω).
Όμως ο Αργεντίνος σούπερ σταρ προέβη σε μια απίστευτη κίνηση, σε συνεργασία με την Budweiser και έστειλαν αριθμημένες μπύρες σε όλα τα «θύματα» του μετά το Ιστορικό ρεκόρ που έσπασε! Ο αριθμός των γκολκίπερ που... κέρασε; 160!
Η κάθε μπύρα έχει πάνω της τον συγκεκριμένο αριθμό του τέρματος. Πολλοί από τους τερματοφύλακες δεν αρκέστηκαν σε μία μπύρα, καθώς έχουν «πληγωθεί» παραπάνω από μία φορά… Μπουφόν, Όμπλακ και Κέπα φωτογραφήθηκαν με την μπύρα και μάλιστα χαμογελαστοί! Τις πιο πολλές πάντως πήρε ο Ντιέγκο Άλβες ο οποίος έχει δεχτεί στην καριέρα του 21 γκολ από τον Μέσι και ακολουθεί με 17 ο Ίκερ Κασίγιας!
Στην λίστα των 160 γκολκίπερ βρίσκονται και τέσσερις γνώριμοι στο ελληνικό κοινό. Ένας Έλληνας και τρεις ξένοι γκολκίπερ καθώς αγωνίζονταν σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, όταν ο Μέσι είχε σκοράρει εναντίον τους. Ο λόγος για τους Μάριο Γκαλίνοβιτς και Αλέξανδρο Τζόρβα του "Τριφυλλιού" και Σιλβιέρ Προτό των "Ερυθρολεύκων".
Ο Κροάτης έχει δεχτεί ένα γκολ από τον Αργεντίνο, ο Τζόρβας έχει δεχθεί τρία σε δύο παιχνίδια κόντρα στην Μπαρσελόνα και ο Βέλγος ένα ακόμη. Όσο για τον τρίτο είναι ο Ρομπέρτο, ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, που όμως δεν είχε φάει γκολ ως τερματοφύλακας της ομάδας του λιμανιού αλλά αγωνιζόμενος στην Ισπανία.