Ξέσπασε σε κλάματα ο διαιτητής που ήταν στο «Χέρι του Θεού» μόλις έμαθε για τον Μαραντόνα

Σε κλάματα ξέσπασε ο Αλί Μπενάκερ, ο διαιτητής που ήταν σε ένα από τα πιό ιστορικά ματς, το Αργεντινή-Αγγλία στο Μουντιάλ 1986, όταν έγινε το «Χέρι του Θεού»!
Ο Τυνήσιος ρέφερι συνέδεσε το όνομά του με μία από τις πιό ιστορικές φάσεις όλων των εποχών σε Μουντιάλ και είχε την απόλαυση και την ευλογία να ζήσει από κοντά και την πρώτη πιο χαρακτηριστική φάση σε Μουντιάλ, το «Γκολ του Αιώνα».
Τα ΜΜΕ της Τυνησίας μίλησαν μαζί του μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον Μπενακέρ να ξεσπάει σε κλάματα έχοντας στα χέρια του φωτογραφίες από την επίσκεψη που του είχε κάνει ο Θεός του ποδοσφαίρου το 2015 με δώρο μια φανέλα του και αφιέρωση "Με αγάπη στον αιώνιο φίλο μου".

«Ήταν μια διάνοια, ένας θρύλος του ποδοσφαίρου. Είχα την τύχη να ζήσω το σπουδαίοτερο γκολ όλων των Εποχών. Μια μαγική στιγμή» είπε αρχικά για το «Γκολ του Αιώνα».

Όσο για το «Χέρι του Θεού» ανέφερε: «Κοίταξα αμέσως τον επόπτη στη γραμμή που είχε καλύτερη οπτική γωνία και μου έδειξε σέντρα. Οι Άγγλοι ήρθαν πάνω μου και μου έλεγαν χέρι, αλλά εγώ τους είπα σας παρακαλώ παίξτε μπάλα».