Κωφίδης: "Αισθάνομαι οργή για την κατάσταση του Ηρακλή"

Για την κατάσταση την οποία έχει περιέλθει ο Ηρακλής μίλησε ο Σάββας Κωφίδης.
Ο βετεράνος διεθνής άσος του "Γηραιού" και του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στην Nova αναφέρθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και στον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των Εποχών, τον Βασίλη Χατζηπαναγή.
 
Αρχικά είπε ο Κωφίδης: «Αυτή τη στιγμή ξέρετε που βρίσκεται ο Ηρακλής. Φαντάζομαι ότι κι εσάς όπως κι σε όλο το κόσμο είναι θλιβερό ότι μια τέτοια ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση. Βέβαια ευθύνονται πολλά πράγματα γι' αυτή τη κατάσταση που δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε τώρα. Αυτά που νιώθω είναι νοσταλγία, θλίψη, στεναχώρια και μια οργή το πως βρέθηκε εκεί ο Ηρακλής».
 
Για την υποδοχή του στον Χατζηπαναγη μαζί με άλλους φιλάθλους το 1975: «Ήμουν 14 όταν ήρθε ο Βασίλης. Είχαν φτάσει πολλά στα αυτιά μας σχετικά με ένα ποδοσφαριστή που φάνταζε μάγος της μπάλας. Πήγαμε να τον υποδεχθούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης,το θυμάμαι σαν χθες. Από τα 14 μέχρι να παίξω στην ομάδα του Ηρακλή, παρακολουθούσα τον Ηρακλή και τον Βασίλη. Ήταν τόσο δυνατό συναισθηματικά να παίξω με τον Βασίλη, ο οποίος ήταν το πρότυπο μου. Ένα από τα πράγματα δεν μπορώ να εξηγήσω είναι η τέχνη της μουσικής. Ο Βασίλης ήταν μια τέτοια περίπτωση που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Το παρομοιάζω με κάτι μεταφυσικό αυτό που έκανε».